Messi: Jag och Ronaldo kommer aldrig bli vänner

Messi: Jag och Ronaldo kommer aldrig bli vänner
Så länge vi kan minnas har de konkurrerat i landskamper,ronaldo tröja, El Clasico och om det prestigefyllda priset Ballon d’Or. Men enligt Lionel Messi är fiendeskapet med Cristiano Ronaldo endast en produkt av massmedierna.

– Vänskap skapas genom att spendera mycket tid tillsammans,ronaldo fotbollströja, men våra vägar korsas inte så ofta, säger Lionel Messi till den spanska tidningen Marca.

I en intervju med den spanska sporttidningen Marca berättar Lionel Messi, 30, om den dramatiserade bilden av rivaliteten mellan honom och Cristiano Ronaldo, 32.

real madrid tröja, Allt är lugnt mellan oss, men våra vägar korsas inte så ofta, säger Messi.

Han tillägger därför att han inte tror att det finns något att bygga en relation på. De enda gångerna de ses är som rivaler på fotbollsplanen eller på prisutdelningar där en av dem väntas vinna.

– Vi har ingen relation, främst för att vi bara träffas under utdelningsceremonier och det är enda gången vi pratar, säger Messi.
Messi: Andra kan vinna Ballon d’Or

ronaldo långärmad tröja,De de senaste nio åren har ju faktiskt erkännandet som världens bästa fotbollsspelare gått till någon av de två – i form av det ärofyllda priset Ballon d’Or som fem av gångerna tilldelats Messi och fyra till Ronaldo.

Men en faktor som kan ha bidragit till en dämpad rivalitet är det faktum att de båda klättrat sig över 30-årsstrecket. Messi har i alla fall börjat gå i tankebanor om att föra facklan vidare.

ronaldo matchtröja,– Det finns flera otroliga spelare i dag som mycket väl kan bli kandidater till Ballon d’Or. På senare år har vi bara varit två, men nu kan spelare som Neymar, Kylian Mbappe och Luis Suarez tävla om titeln.

Han avslöjade att Real Madrid kommer att vara vinnaren av prisutdelningen, Ronaldo Zizou.

FIFA kommer att vara värd för årets bästa prisutdelning i London på måndag, och enligt rapporten, Real Madrid kommer att vara den största vinnaren av ceremonin, och Ronaldo och Zidane kommer att tilldelas de bästa spelare och bästa coaching award.
Real Madrid förväntas vinna ett antal UEFA bästa priser
Årets FIFA bästa pris kommer att tillkännages på måndag, när Fifas bästa manliga spelare, bästa kvinnliga spelare, bästa manliga tränare, bästa kvinnliga tränare,arsenal tröja, bästa mål och bästa fläkt kommer att presenteras. Innan prisutdelningen, spansk media, den ”Makati” har rapporterats ”Real Madrid blir den största vinnaren av FIFA Awards”, sa de Ronaldo och Zidane vinner den bästa spelaren och bästa Coach award.
Ronaldos val till FIFA: s bästa spelare är ostridigt, på klubben, Ronaldo har vunnit ett antal champions i Spanien, Champions League, den spanska Supercupen och Europeiska Super Bowl och Ronaldo har upprepade gånger blivit Mr Key till Real Madrid under den avgörande fasen av förra säsongens championship, att rädda laget från elden, Det kan sägas att han var den största spelaren i Real Madrids framgång. I landslaget, Ronaldo är också stabil i det portugisiska landslaget att bidra till produktionen, är han VM i Europa kvalificerade mål scoring effektivitet spelare,zlatan tröja, att hjälpa det portugisiska landslaget i VM-finalen nästa år. Messi och Neymar kommer rankas efter andra och tredje bästa spelare markeringen.
Zidane blir den bästa tränaren i markeringen, Zizou år ledde Real Madrid att vinna fyra titlar och uppnåendet av den spanska Euguan kungen och Champions League två på varandra följande championships, nu Zidane coachat Real Madrid drygt 100 spel, har vunnit 7 VM trofén. Förra året, Zidane förlorade i tävlingen om den bästa tränaren, Ranieri, som skapade de Miracle of Leicester City, och årets Zizou äntligen fick den eftertraktade ära av alla tränarna. Juventus tränare Allegri och Chelsea boss Courtney Conte rankad två eller tre av de bästa tränarna.
Utöver de individuella priserna, FIFA kommer att tillkännage den bästa lineupen vid prisutdelningen och enligt rapporten,ronaldo tröja, Real Madrid kommer att ha 5 spelare i bästa lineupen, Ramos, Marcelo, korset, Modric och Ronaldo. På detta sätt är Real Madrid verkligen den största vinnaren vid prisceremonin FIFA.

Paris är villig att gå till Premier League front Pa sommar Mussina dialog Gud helt anti melon vacker torn

Paris är villig att gå till Premier League front Pa sommar Mussina dialog Gud helt anti melon vacker torn
Rutherford 8 mars utfrågning om sommarens free agent marknaden, är svenska anfallaren Zlatan Ibrahimovic säkert de största stjärnorna, och den nuvarande striden på Ibrahimovic redan svallande,zlatan tröja Serie A AC Milan, USA Major League lag och mer Super Tyrant som kör för sent, men enligt ‘Daily mirror’ budskap, är Ibrahimovic nästa stopp rädslan för Premier League, medan den svenska inför Gud har även genomfört ett uttalande.

För inte så länge sedan, Ibrahimovic i en intervju talade om hans kontrakt frågor, då detta parisare front Pa är att säga: ‘Jag lämnade Paris kontrakt löper nu tre månader, vad kommer att hända härnäst? stor händelse som kommer att hända. låt oss se resultatet av det i framtiden. ‘innan Champions League knockout strid Manchester United,ronaldo tröja frågade en reporter Ibrahim mynningen av’ stora händelse ‘är att han flyttade till Premier League ämne, Sverige Gud torn kommentarer mer som en ledtråd, ‘Antag min kropp i goda ord.’ det är väl känt, men Ibrahimovic är nu 34 år gammal, men hans tillstånd är fortfarande mycket bra, i den franska och Champions League, svensken fortfarande gjorde 26 mål, såsom Ibrahimovic, som skulle säga att han gammal? ‘Daily Mirror’ tolkning, Ibrahimovic kommentarer kommer för Manchester United i termer av goda nyheter, är brittisk media mycket optimistisk om Red Devils på sommaren gratis att registrera Ibrahimovic, men om Woodward kunde göra det, är detta definitivt stor förtjänst.

Frankrikes 10 sport ‘, påpekade att den nuvarande skandalen Manchester Uniteds manager Jose Mourinho har kontakt med Ibrahimovic hoppas Mourinho tidigare lärjunge kan följa honom till Old Trafford, medan Zlatan Ibrahimovic sade att han står för Premier verkligen mycket intresserad. Det rapporteras att, i syfte att övertala Ibrahimovic har Mourinho varit engagerad i en dialog med den svenska arsenal tröja anfallaren. Ibrahimovic och Mourinho på Inter hade hade arbetserfarenhet i sin självbiografi, ‘Zlatan’ Ibrahimovic uttrycka en vilja att dö som Mike Mussina, visar deras förhållande är ovanligt, tycks det, mycket svenskar Mourinho kan komma med Manchester United, de två kommer att kämpa mot en gemensam fiende – Guardiola.

Billiga Real Madrid tröja,Köpa Real Madrid matchtröja på nätet

Florentino Real Madrid vid makten, det finns en järn lag i utnämning och uppsägning av tränare, oavsett hur mycket berömmelse, oavsett hur säsongen spelat högpresterande ljus, så länge som Real Madrid matchtröja #7 Cristiano Ronaldo hemmatröja Köpa billiga fotbollströjor med tryck på nätet 2016-17 i slutet av säsongen, ingenting görs, måste avfyras.
Dock kan denna regel brytas Zidane, enligt ‘Aspen’ avslöjade att: Oavsett vilken typ av resultat som uppnåtts här säsongen, Real Madrid kan Zidane bo på sommaren.

‘Aspen’ sa: Zidane ifrågasattes strax efter sitt tillträde, gjorde franska inte upplever som tränare för seniorlaget efter Real Madrid B tränare, coachade senior lagets brist på real madrid tröja erfarenhet. Medan Zidane trädde, är Real Madrid också en fjäder röra, bara spelare och manager Rafael Benitez allvarliga stridigheter är Kings Cup på grund av olaglig anställning elimineras ligan är Barcelona (officiella hemsida data) steg för steg, Zidane bara i själva bekämpa taktik för att expandera sina idéer, inte real Madrid inte mycket tid kvar att köra Zizou. Och efter en vecka i en turnering i januari, medan den relativt svaga motståndare söt period i februari Madrid derby ligan, anses Zidane firar sin första stora testet efter att ha tagit kontoret, men på Bernabeu men förlorade 0-1 till Atletico Madrid. Zidane är första gången stött på en förtroendekris efter att ha tagit kontoret, när ligan efter Barca vinner, 12 poäng före Real Madrid Galacticos Liga mästare bara en teoretisk möjlighet. Men National League derby nederlag bort till Barcelona, ​​visade spelet en gång anses vara den mest Zidane seger sin egen förmåga.

Real Madrid var döende ligan möter gjort 39 matcher obesegrade Barcelona, ​​och i fallet Xiandiu bollen, franska ledde hans enhet ansluten till två bollen återföring att vinna. Champions League kvartsfinalen första etappen, Zidane leds bort förlorade med 0-2, har förlorat det spelet Florentino gross inblandning faktorer formationer, men det andra benet, den franska tränaren ledde hemma 3 -0 vända snittet. Med nederlag Barcelona i början av april efter den andra, Real Madrid med ett rekord på 10 raka segrar i ligan Barca hade eroderat skapandet av bly,fotbollströjor med tryck billigt ligan lämnade två Galacticos ändå vill La Liga mästare. Champions League är jämnt nått finalen. ‘Aspen’ sa: Zinedine Zidane Florentino förmåga att ställa omklädningsrummet är mycket erkänd helt annorlunda Real Madrids prestation i den andra halvan av säsongen och den första halvan av säsongen, spelarna behandlar Benitez och Zidane blev nyckel. Ärorika historia Zizou ålder av spelarna och spelarna behandlar intim inställning, så att Real Madrid ner nära varandra, utbrast stor stridsduglighet.

Billiga Cristiano Ronaldo fotbollströja,Köpa Real Madrid Cristiano Ronaldo

Kör rakt på Nou Camp, Messi är detta patent, men kampanjen är iscensatt Marcelo manövrering misshandel. Real Madrid fånga Nou Camp, Barcelona (officiella hemsida data) språkrör ‘Daily Sport tidningen’ rakt på sak Marcelo är avgörande siffra,fotbollströjor med tryck billigt, efter matchen visade laget till sin högsta poäng. ‘Marca’ innan samla många röster registrerades i Spanien, det bästa laget valt två lag var Real Madrid 3 valda utan en anfallare, berör det på försvaret slår Marcelo Alvarez listan.

Real medieval bevisa också sant, Alva var ‘den dagliga sport tidningen’ hit lägsta publiken fyra punkter, vann sedan Marcelo delad högsta poäng 7 poäng, spänner pausvila anstiftat en stark mål att hjälpa Real Madrid matchtröja #7 Cristiano Ronaldo hemmatröja Köpa billiga fotbollströjor med tryck på nätet 2016-17Ronaldo tröja Real Madrid motgångar slips, kallad publiken de mest spännande skott. Kampanjteam har fokuserat på att hålla antalet defensiva säkrar hemåt, så man hade liten chans att bryta igenom, men Marcelo misshandel till en kraftig vändpunkt i loppet: 62: e minuten brasilianska mittlinjen köra bollen, inför tre dubbel laget försvar fortfarande lugnt skära inne, gå förbi hastighet för att hålla jämna steg med sin Pique, Javier Mascherano och locka (data) till fronten, dra tillbaka bollen en våg av homeopati, att sätta på den högra sidan av korset, den senare bidra till att bryta Benzema pass. Efter halvtid justeringar Zidane, Real Madrid i andra halvan offensiv strömavbrott, är tecken Marcelo tryck över hälften, han gjorde ett framgångsrikt första halv assist, men som en BBC bakom efter 45 minuter starkaste propeller, Real Madrid X- MAN. 50 minuter passerar i den brasilianska Benzema hjälpa slutföra skottet, och sedan sin egen försäkring lyckats håll.

Marcelo genombrott innan visselpipan är cool att slå tidigare i slutet linje, till C Luo skapa målchanser, men den senare skottet träffade ribban. Marcelo publiken bollen 49 gånger, med samma mittfältet Cross,real madrid tröja, laget andra, skytte 1, 2 gånger en viktig pass ‘den dagliga sport tidningen’ beklagar Marcelo är den avgörande faktorn: ‘Han första halvan inte ställa till problem, men han förbättrade under den andra halvan, Real Madrid, Benzema kvitterade bollen, är hans genombrott så vacker ” Aspen ‘sa också:’ när Marcelo visas på framsidan, vilket innebär att motståndaren krisen . ‘så länge som Marcelo i god fysisk kondition, han är att se till att Real Madrid vänster offensiv efter spela mot Atletico Madrid derby, Real Madrid fullt misständning attack linje, bara brasilianare kan skapa en personlig genombrott hot. Real Madrid får införa endast Alabama rykten rykten, Marcelo ser fram emot den dag de dör Bernabeu, ‘Jag vill spela i detta flerårigt avtal 2020, Nya testamentet förhandlar.’ Leverkusen vänsterback Wendell ball reds, La Liga klubbar är intresserade av dem, men brasilian kan se fram emot i sommar under ledning av Marcelo: ‘Young när han var ära’.

Billiga Messi tröja|Messi fotbollströjor/matchställ 2016 2018

Manchester United vs Bournemouth Preview: Champions League hoppas fortfarande hem vinner ed
Rutherford 14 maj hörsel berodde på bombhot på Old Trafford var Manchester United tvingades att skjuta upp säsongsavslutningen i Peking vid 03:00 den 18, kommer att leda Manchester United på Old Trafford mot Bournemouth. För närvarande ställningar bakom Manchester United 4 Manchester City (data) 3 poäng mindre 18 målskillnad,barcelona tröja, om du vill att kvalificera sig för Champions League måste vinna inte bara måste vinna med 19 mål Bournemouth, Manchester United vinna Champions League Kval den har varit i stort sett hopplöst. Rutherford tar du bor video av spelet, så håll ögonen öppna. Watch Manchester United Champions League spel är föga hopp om befordran till 0: Red Devils vill konkurrera om de fyra bästa förhoppningar streckade grunden, ställningar de fjärde bakom Manchester City 3 poäng, mindre upp till 18 målskillnad. Köra Manchester United i topp fyra, eller andra måste få 19-0 målskillnad i partituret mer än 19 (inklusive 19) i matchen mot Bournemouth. Manchester United Premier League Defensive First: Bournemouth senaste dåligt skick, deras sista omgången 1-1 på West Bromwich Albion, en nyligen fyra oavgjorda och tre förluster utan seger, gjorde bara en senaste sju segrar, men förlorade 5 spel. Ändå Bournemouth fortfarande har framför nedflyttning framgång, så lagets krig är tveksamt. I hemmamatcher den här säsongen, Manchester United förlorade bara 8-ball, 20 Premier League nollan hemma den här säsongen, åtminstone laget. Inför Red Devils försvar, till Bournemouth grab poäng extremt svårt. Mer än den huvudsakliga skadan: Som Manchester United har nått FA-cupfinalen, är det oundvikligt distraktion spel.

Kommer spelet Van Gaal team vistelse vid makten oro. Sårade aspekt – Luke Shaw, Schweinsteiger fortfarande inte kan spela, fortsätter Fellaini avbrytas, Ashley – Young återkomma. Dessutom Dar Mian, Gunuzhayi skadades också i kroppen, om behovet av att se debut plats status. Manchester United hem segern Bournemouth: historien om de två sidorna kolliderar rekord endast nio, Manchester United 5 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster råda, 10 Lionel Messi FC Barcelona matchtröja | billiga fotbollströjor - äkta herr 2016/2017 La Liga Klubbar hemmatröja kortärmad skjortamessi tröja poäng 18 mål för att förlora 8 bollar. Där hemma 4 gånger mot Bournemouth, United vinna seger, poäng 12 mål och förlora en boll.

Ljud innan Manchester United tränare Louis van Gaal: ‘West Ham spel, vi 2-1 bly 15 minuter, men vände motståndare, resultatet är frustrerande, Köp fotbollströja billigt med eget tryck vi kunde ha ockuperat platser i strid i Champions League och nu är vi fortfarande aktiva. vi har möjlighet, även om bara en strimma av hopp, har vi allt för att säkra ‘Manchester United skada information: – Luke Shaw, Schweinsteiger, Fellaini, Dahl Damian, Gunuzhayi Bournemouth: Di Augustine, Adam – Smith förväntade startuppställningen: Manchester United (4-2-3-1): Målvakter: 1 : 25 Valencia, 12 Smolin, 17 Blind, nr 5 rojo mittfältare: Shinaidelin nr 28, nr 16 mittfältare Michael Carrick: 35 Lingard, den 10 Rooney, Mata 8 framåt: 39 Mount Crawford Bournemouth (4-5 -1): Målvakter: 1 : Francis nr 2, nr 5 El Fick, No. 3 Cook, 11 Daniels midfielders: Gradel 10, nr 8 Attleboro, 6 Su Coleman, nr 19 Stanislas, 28 Granada truppen framåt: den 20 Fu förhållandet domaren: Jonathan – Moss assisterande domare: Holmes, Leonard fjärde tjänsteman: Scott.

Champions League knockout runda första etappen

Champions League knockout runda första etappen, Aguero till Manchester City öppnade poäng, du vet detta är bara KUN Gud den här säsongen, de två första Champions League-mål, men precis i tid. Även om Blue Moon matrisen har många framstående offensiv spelare, men de flesta Pellegrini (och hans efterträdare Guardiola) trust eller Manchester City legend – Aguero. Låt oss titta på detta mål: De första 15 minuterna,fotbollströjor med tryck billigt, David – Silva ut i det vänstra hörnet, Yaya – Touré efter nickar bollen färjan, Aguero bröstet stoppa bollen ur vägen tom när den högra foten är att hålla jämna steg med rök skott, slet sig genom 41-åriga gamla målvakt Otmar Khodorkovsky fingrar av, öppnade poäng för Manchester City!

Det är stabilt Blue Moon moral ett mål, ett mål skaka också förtroende för motståndarna, till en boll, Pellegrini team ner helt innan tre raka börda. Data visar att detta är Aguero senaste åtta matcher i alla tävlingar 8 boll, är det nästan 17 gånger Champions League debut gjorde den första 16 bollar. Argentinare för Manchester City gjorde totalt 17 Champions League-mål,real madrid tröja , bara en är att gå in i reservstatus. 17 mål, vilket också är KUN Gud fortsatte att expandera sin enastående ledarskap i Champions League skyttekung i laghistoria, och rankad nr 2 i Asien och Asien – Toure se hans mål fraktion (6 mål)! Han är också historien om Premier League laget Manchester City anfallare – Vad legend? Detta kallas! Från och effektivitet Aguero är verkligen fantastiskt, men främst tack vare de senaste säsongerna, som drabbats av skador den här säsongen, spelade han bara tre matcher i gruppspelet, med början bara två gånger till en boll, det var förra året September 30 match mot Borussia Mönchengladbach saker.

Den argentinska anfallaren förra säsongen, med början sex gånger i Champions League vinner sex mål, bland annat ett hat-trick i 3-2 seger över Bayern München är 2013-2014 säsongen också sex gånger börjar i 6 bollar. Faktum är att spelet Aguero har också möjlighet att bära en hatt, men han är lite bortre stolpen lågt skott två gånger i Real Madrid matchtröja #7 Cristiano Ronaldo hemmatröja Köpa billiga fotbollströjor med tryck på nätet 2016-17ronaldo tröja sidorna av lådan. Trots detta, som i mitten av hans lagkamrater bollen också effektiva. De första 40 minuterna, Krishna lansera en lång passning, höger fot lossning smart bollen innanför restriktionsområdet A KUN, med tanke på målet att vända och röra rester golv, passa bollen längs ribban att koppla in Stirling, den senare nedre tvär Silva bröt assist. Aguero hjälpte Manchester City 3-1 bortaseger för att gå vidare till kvartsfinal i Champions League har stora förhoppningar, men först, inte alltid tänka på den andra delen av tävlingen, eftersom nästa match är viktigare och Liverpool (data) i Ligacupen final. 2014 Manchester City slog Sang Delan att vinna 3-1, missade argentinarna att göra mål i finalen, men i år Blue Moon om du vill åter-ambitioner, får se i form KUN Gud.

PK Manchester United Chelsea Atletico ta det första kortet 60 miljoner att gräva tre La Liga

PK Manchester United Chelsea Atletico ta det första kortet 60 miljoner att gräva tre La Liga
Rutherford April 19 utfrågning i Champions League gjorde två mål för att hjälpa försvararen Atletico Madrid elimineras Barcelona (officiella hemsida data), de översta ark Legion front Pa Gelieziman vidare nu blivit toast av sommaren överföring rykten Chelsea (data), Paris och andra franska anfallaren jättar eyeing detta,10 Lionel Messi FC Barcelona matchtröja | billiga fotbollströjor - äkta herr 2016/2017 La Liga Klubbar hemmatröja kortärmad skjortamessi tröja, men nyligen utfärdat en tweet har orsakat stor oro för United fans, att han var faktiskt Red Devils fans!

Atletico Madrid som La Liga topp tre första kort, Gelieziman bara två mål i Champions League av Barcelona, ​​för deras första tre Primera Liga status och att lägga grunden. 25-åriga Gelieziman denna säsong i 46 matcher för Atletico Madrid gjorde 29 mål den här säsongen, Chelsea nedgången har lagt honom som nummer ett sommar överförings mål, med Blues denna sommar kommer att städmetod Falcao, Pato och Remy göra stora löneutrymme, Chelsea är redo med en attraktiv lön för att locka honom att gå med i hopp om att barcelona tröja han och Costa bildade en kraftfull strejk partner. Men förra månaden franska legenden Papin rådde Gelieziman inte gå med i laget i Champions League kvalifikation för: ‘Nu varje år för att spela Atletico Madrid i Champions League, men också i La Liga med Barcelona, ​​Real Madrid (data) mästare, jag kan inte förstår att han vill lämna för att gå med ett annat lag kan inte spela Champions League.

lojalitet är också mycket viktig, och om han har spelat för en stor klubb, varför skulle vi lämna? ‘situationen verkar vara värre Manchester United, till Red Devils inte bara troligt missar Champions League, även på sommaren kan också längre in i coaching ändra bubbelpool, dessa inte bidrar till införandet av big-name spelare. Men efter Manchester United slog Aston Villa förra helgen, men Gelieziman bror Theo skrev på Twitter Manchester United sång: ‘Glory Glory Manchester United!’ Hans anmärkning lockade omedelbart ett stort antal Manchester United fans är mycket nöjda med Observera dock de flesta människor beröm till en vana att göra är verkligen obehagligt Van Gaal: ‘(Atletico Madrid) Gelieziman till oss, vi ger dig Gaal + Lingard + Fellaini!’ en annan fan av Manchester United är han sade: ‘. Gelieziman bror, bror med dig på planet att ansluta oss’ Men efter förra veckan Liverpool (data) iscensatt skaka återföring slå Dott i Europeiska unionen, verkar det här spelet Gelieziman mer intresserad, skrev han efter matchen: ‘!! jag älskar fotboll Liverpool vs Dott’ Men oavsett Manchester United, Chelsea eller Paris denna sommar kommer att förlora Ibrahimovic Gelieziman hur hård kamp, ​​de verkligen är att betala ett högt pris, under sommaren 2014 till 2500 pounds efter införandet av namnet på den franska anfallaren, det finns nyheter att några dagar sedan, Atletico Madrid är nu märkta för sina £ 6000 etiketter, och Köp fotbollströja billigt med eget tryck på sommaren efter utgången av EM, Om Gelieziman enastående prestanda, kommer hans värde säkert sväva vidare.

Slutet av det spanska nationella derby förra

Slutet av det spanska nationella derby förra helgen, Macy misständning, inte inleda den 500: e Real Madrid matchtröja #7 Cristiano Ronaldo hemmatröja Köpa billiga fotbollströjor med tryck på nätet 2016-17ronaldo tröja boll av sin karriär, men data visar, Messi är fortfarande flest mål av 2016 fem stora ligan spelare, detta Monday, Barcelona kommer att vara i Champions League kvartsfinalen mot fiender Atletico Madrid, är Messi fortfarande den största räkningen av Barcelona, ​​och i det förflutna mot arken Legion, Macys mål att lämna över uppgifter som kallas Guards!

I början av säsongen, Messi uppförde en gång mycket långsamt, men när du har angett 2016, är läget i Argentina kung mycket varmt,real madrid tröja , i totalt 25 mål, fem stora europeiska ligan scorer, och i detta säsongens La Liga, Kings Cup, Champions League, World Club Cup fält, gjorde Messi totalt 34 mål, visar den här säsongen, är tillståndet för Argentina kungen fortfarande mycket populär. Barcelona är för närvarande bara på nationell derby nederlag, laget behöver Champions League i Monday återuppbygga förtroendet, även om Barca rivaler Atletico Madrid, men Messi är den största hopp om att vinna. Enligt officiell statistik Champions League i hans karriär, Macy totalt 28 gånger mot Atletico spelade spelet, gjorde en häpnadsväckande 25 mål, i genomsnitt 0,89 mål uppnåddes, inbegripet tre hat-trick. I den första etappen mot Atletico Madrid La Liga den här säsongen spel, kom Messi från bänken för att slutföra lore, på uppdrag av Barcelona förra säsongen mot Atletico Madrid, Messi spelat fyra gånger, gjorde tre mål, kan vi se, är Messi verkligen ett linne Legion mardröm. Om Messi hade gjort mål mot Atletico Madrid spel, då det totala antalet mål i hans karriär kommer att nå 500.

Även C Luo lore, är prestanda mycket starkare än Messi i den spanska nationella Derby, men år 2016, är det totala antalet mål Real Madrid (data) i det första kortet 18, bara 25 färre än Messi 7 men också hänga med Zlatan Ibrahimovic, Sverige Gud tornet gjorde då 21 mål i det nya året, ranking andra fem ligan. Dessutom Suarez och Benfica anfallare Jonas också gjorde 18 mål, bundna med fem liga C Låg tredje. När man talar om matchen mot Atletico Madrid, skrev Messi på Facebook, ‘I morgon har vi en mycket viktig match, vi är redo, och går alla ut i spelet.’ Barca försvararen Pique talade om skillnaden mellan Messi och C Ronaldo,fotbollströjor med tryck billigt sade han, ‘jag tror att båda är mycket bra, vi talar om den bästa spelaren i två, inte bara fotbollsvärlden, men också historien om sporten. jag har fått höra Messi har ingen annan har talang och C Lo är en sådan speciell spelare, de är mycket olika. Enligt min mening Macy icke-människa, och C Lo är de mest framstående människor det. ‘

Manchester United 54 miljoner hit Atletico Yaoxing hade även haft fyra trasig dörr Neuer

Manchester United 54 miljoner hit Atletico Yaoxing hade även haft fyra trasig dörr Neuer
Rutherford 26 maj hörsel, men Mourinho har ännu inte officiellt blev ny tränare i Manchester United, men Uniteds överföring arbete har inte avstannat, särskilt förra säsongen vann ligan endast 5, i ett antal brådskande behov fallet enligt positions värvningar. ‘Mail’ avslöjade, efter att ha förlorat till Bayern München i Sanchez strid, Manchester United nu att titta på Atletico Madrid mittfältaren Saul trollkarl som, enligt uppgift, hans avtalsbrott betalningar till 34 miljoner -5.400 miljoner pounds. Dessutom har Manchester United också bett den romerska vakten Costas – Mano Las priser. Som vi alla vet, efter Keane att lämna Manchester United har varit bristen på en världsklass mittfältare, särskilt när det gäller Carrick successivt åldras, och förra sommaren tecknat Shinaidelin men prestanda är acceptabelt, men fortfarande ingen förordning människor helt nöjd. För detta ändamål, efter Manchester United hade entusiastiska strävan efter Benfica Renato – Sanchez, men var pre-gripas Bayern. Men ‘Post’ avslöjade i dag att Manchester United fann snart en annan starkare 10 Lionel Messi FC Barcelona matchtröja | billiga fotbollströjor - äkta herr 2016/2017 La Liga Klubbar hemmatröja kortärmad skjortamessi tröja ställning, är han magikern Atletico Madrid mittfältaren Saul – Negus. Tidigare i semifinalen första benet mot Bayern i Champions League, efter Saul mittfält boll kontinuerliga genombrott Bayern försvarare gjorde matchen enda mål, och i slutändan hjälpa till att eliminera motståndare Atletico rundade ut Champions League-finalen, att detta mål har blivit Saul rusade två år uppgång i miniatyr. ‘Post’ påpekade att jämfört med Sanchez, Saul fördelar i form av erfarenhet – under de senaste två säsongerna, har 21-åriga Atletico Saul bli huvudrutinen, är en viktig del Simoni män .

Förutom mittfältet, kan den omfattande Saul spela vingen i 2013/14 säsongen utlånad till Rayo Vallecano, var han också en gäst i ryggen, utan tvekan, kommer att vara mycket förtjust i Mike Mussina såsom all-around spelare. Röd, lila Saul har för de spanska ungdomslag på alla nivåer spelade 47 gånger denna anledning, när det spanska laget i en vänskapsmatch i mars i år inte kalla honom, hade lett till en offentlig varm. Saul hade i maj förra året i en träningsmatch mot Costa Rica, liksom Euro 2016 kval mot Vitryssland Spanien spel rekryterades in i laget, men i de två spelen, Saul misslyckades att vara iscensatt landslaget debut men Del Bosque fortfarande sätta honom vald till EM i Spanien i sommar, 23-trupp, kan vi se hans höga tankar om. Atletico säkerligen inte lätt att släppa en sådan framtid är gränslös geni, Saul hade nyligen förnyat nådde nya avtalet 8 miljoner pounds per vecka, för att gå fram till slutet av 2021, är avtalsbrott betalningsvillkor så högt som 34 miljoner – mellan 5400 pounds. Av denna anledning, om Manchester United ut till priset, gäller Atletico Madrid kommer inte att kunna hålla folk. Dessutom, den andra goda nyheten är en del barcelona tröja av bildrättigheter tillhör Mike Mussina agent Saul Mendez är ett företag med namnet på den främsta fotboll agent inblandade, tillägg av en naturlig grepp om Manchester United. Det har rapporterats att Woodward och Mendes har talat med Manchester United en potentiell överföring mål.

Rom Tetsuei Samtidigt, ‘Post’ bekräftade också att Manchester United har också varit på den romerska vakten Mano Las om förundersökning kan säljas, denna 24-åriga grekiska försvarare värda 3.000 pounds, enligt uppgift, Köp fotbollströja billigt med eget tryck Chelsea (data ) och Arsenal (data) är också mycket intresserad av den personen. Det har rapporterats att om Mano Las överföring före den 1 september i år, kommer hans övergångssumman vara 50% som tidigare klubb Olympiakos provision, som Rom kommer sannolikt att ta det första sättet att undvika att sälja hyra denna förlust. Naturligtvis kommer Manchester United vänta tills efter Mourinho tog officiellt kontor, och efter samråd med Woodward innan en formell åtgärd.